Off road la un alt nivel

Posted by

Cand nu ai bani de un 4×4 sau pur si simplu te pasioneaza un sport mai putin cunoscut la noi, iata mai jos ce iese. Sunt rautacios si invidios dar in realitate mi se pare o chestie foarte faine mai ales ca si eu am o pasiune deosebita pentru astfel de jucarii.

Asadar a avut loc cea de-a treia editie a RC Endurance Romania (R.E.R) si oamenii nu doar ca s-au distrat copios dar si au concurat pentru marele premiu.

Oricm, cred ca mi-ar face multa placere sa imi cumpar si eu o astfel de jucarie si sa ma duc sa concurez cu ea pe ofroadurile patriei, v-am spus ca-s invidios.

Despre RC Endurance Romania

În anul 2020 lua naștere RC ENDURANCE ROMANIA, un eveniment unic, menit să testeze capacitățile automodelelor, cât și rezistența fizică a celor care le pilotează. De la o ediție la alta, numărul participanților a crescut, R.E.R devenind unul dintre cele mai cunoscute evenimente de profil din România.

Anul acesta ne-am bucurat deja de ediția a III-a, care a adunat un număr de 22 de automodeliști, pe un traseu impresionant din masivul Piatra Craiului. S-au parcurs astfel 24 de km în decursul a 11 ore si 40 de minute, startul dându-se dis-de-dimineață, în jurul orei 08:30 din zona Fântânii lui Botorog spre Cabana Curmătura și coborând ulterior prin Prăpăstiile Zărneștilor, ajungând la final în jurul orei 20.

Așa cum v-am obișnuit, R.E.R premiază fiecare participant în egală măsură, iar fiecare ediție este imortalizată atât foto, cât și video.

Ediția a III-a s-a bucurat de colaborarea cu KIPA BEST PRINTING, care s-a implicat în imprimarea tricourilor și de colaborarea cu LAZAR PRODUCTION care a selectat și montat cele mai bune imagini de la eveniment.Mai jos povestea video a RC ENDURANCE ROMÂNIA, Ediția a III-a, un eveniment devenit deja tradiție!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *