Visual Fan intra pe piata masinilor electrice

Posted by

Visual Fan, compania intrata de curand pe bursa (ALW) si cunoscuta pentru brandul Allview isi propune deschiderea unei noi linii de business, prin debutul pe piata mainilor electrice. Avand in vedere ca tendinta companiilor din sfera tehnologiei este de aderare la industria masinilor electice, e un pas normal pe care il poate face compania in aceasta directie.

Demarerea acestui proiect se va face prin infiintarea unei noi companii, care va avea ca obiect de activitate distributia de masini electrice. Compania se va numii VIsual EV SRL iar capitalul companiei este detinut in proportie de 95% de catre Visual Fan S.A.

„Prin lansarea acestei noi linii de business ne dorim să fim parte încă la început din tranziția către o mobilitate mai curată și mai durabilă, dintr-un viitor sustenabil, în care calitatea aerului va conta tot mai mult. În cei aproape 20 de ani de activitate, compania Visual Fan a anticipat tendințele și a înțeles nevoile consumatorilor, venind în întâmpinarea acestora cu produse adaptate solicitărilor primite din piață. În prezent, ne confruntăm cu această tendință de deplasare a companiilor din tehnologie către industria auto, ca urmare a gradului ridicat de inovare și tehnologizare a autovehiculelor. În plus, tendinţa de electrificare este tot mai accentuată, iar din aceste motive ne-am propus să venim în sprijinul utilizatorilor și potențialilor clienți de autovehicule electrice cu modele de mașini sigure, ce oferă un confort sporit datorită opțiunilor integrate și autonomiei crescute, dar și costurilor de mentenanţă cât mai mici. În viitor, dorim să ne aducem aportul pe această piață și în industria mașinilor electrice”, a declarat Lucian Peticilă – CEO Visual Fan S.A. și Visual EV S.R.L.

Personal, trebuie sa va marturisesc ca nu e prima oara cand Lucian Peticila – CEO-ul Visual Fan ma suprinde placut prin decizile de business pe care le ia.

Primul model de mașină va fi prezentat în cadrul evenimentului de lansare, ce va avea loc în data de 16 decembrie 2021, la showroom-ul Brady Auto Center, care reprezintă primul dealer al companiei Visual EV SRL. Noul model va fi expus în cadrul showroom-ului Brady Auto Center din București, începând cu data lansării. Vă invităm să rămâneți alături de noi pentru a afla mai multe informații și detaliile tehnice ale noii mașini.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *