Modelele Tesla vor fi livrate si in Romania. Care va fi prețul acestor modele in tara?

Posted by

Anunțul ca modelele Tesla vor fi in curand livrate si in Romania a aparut pe Twitter si tot acolo s-a mai spus ca vor putea fi comandate si in Polonia, Ungaria si Slovenia. De asemenea, modelul de baza al Tesla, Model 3 Standard Range Plus are o autonomie de 409 kilometri, viteza maxima poate atinge 225 km/ora si de asemenea poate atinge 100 km/ora in doar 5,6 secunde.

Pretul pentru acest model de baza este de 39.500 de euro. Totodata pentru cei care isi doresc o autonomie ceva mai mare isi pot cumpara Model 3 Long Range. Acesta are o autonomie de 560 km, iar pretul de achizitie este de 48.200 de euro. Iar pentru varianta considerata de top, Performance, pretul unui asemenea model se ridica la 52.900 de euro si poate avea o autonomie de 530 km, si totodata poate atinge 100 km/ora în 3,4 secunde.

Pentru automobilul Tesla Model S pretul va incepe de la 72.600 de euro, iar autonomia pe care o poate avea este de cel putin 610 km, iar Modelul X va avea un pret incepand de la 77.700 de euro, si autonomia oferita este minim de 505 km. Odata ce vor incepe livrarile pentru aceste modele, Tesla s-a hotarat sa construiasca si statii Supercharger in Romania. De altfel aceste statii de incarcare rapida Supercharger se vor construi in Bucuresti, Craiova, dar si Braila.

Prin urmare, livrarile modelelor ce apartin Tesla care au fost comandate se vor putea realiza in prima parte a anului 2020. De asemenea, nu trebuie uitat programul Rabla Plus care se desfasoara in tara inca din anul 2016 si ofera ecobonusuri pentru cei care vor sa cumpere automobile cu emisii reduse sau zero de noxe. In acest caz pentru un model hibrid plug-in se oferă un ecotichet de 20.000 lei, iar pentru un model pur electric se ofera un ecotichet care poate atinge 45.000 de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *