Cel mai performant vehicul off-road de salvare vine din România

Posted by

Dacă ești un împătimit de off-road și te afli în România te poți bucura de traseele accidentale într-un vehicul foarte performant. De altfel această super mașină se numește Ghe-O și vă va putea duce pe orice tip de traseu accidental, indiferent de dificultatea acestuia. Ba mai mult decât atât se spune că această mașină destinată pentru off-road, Ghe-O, are dimensiuni mult mai mari față de un Jeep Wrangler și un Hummer H1.

Cu toate astea Ghe-O Rescue a fost prezentat pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la București. Prin urmare, noul Ghe-O Rescue are dimensiuni impresionante, acesta având o lățime cu 2 metri mai mare față de Hummer H1 și este mai lung față de acesta cu aproximativ trei metri. Cu alte cuvinte genul acesta de vehicul poate transporta pâna la 11 pasageri, iar designul îi vine în sprijin făcându-l unul dintre acele automobile care se poate afla oriunde, având un unghi care se apropie de verticală, o bară solidă, dar și un motor foarte puternic.

Și în funcție de alegerile clienților aceștia vor putea opta pentru un motor cu gaz care este capabil să producă între 340 și 500 de cai putere, dar și un vehicul cu un motor diesel care este capabil să producă între 218 și 304 cai putere. Ceea ce pare cu adevărat interesant este avantajul pe care îl are acest vehicul, Ghe-O Rescue, datorită accesoriilor care sunt disponibile, dintre care amintim pernele gonflabile montate pe anvelope pentru flotare.

Tot aici mai amintim și de pompele de apă cu rezervor care vă pot ajuta la combaterea incendiilor atunci când este cazul. De asemenea modelul acestui vehicul adresat în scop militar se mai poate adăuga ceea ce putem numi protecție electomagnetică, dar și apă pentru motor. Iar pentru o imagine de ansamblu cât mai bună a acestu vehicul de off-road puteți vizualiza clipul de mai jos având în prim plan realizările acestei superi masini pe teren accidentabil și în condiții aride și aspre.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *