Mașini noi care ar putea fi cumpărate la un preț redus

Posted by

Anularea timbrului de mediu a dus la achiziționarea de către români a automobilelor second-hand în loc de autoturisme noi. Cu siguranță anularea acestui timbru de mediu poate fi discutabil în anumite aspecte, cu atât mai mult cu cât respectiva taxă avea o contravaloare în funcție de vechimea mașii, dar și de gradul de poluare pe care îl producea respectivul vehicul.

De altfel cine și-a achiziționat un astfel de automobil second-hand cunoaște faptul că acest lucru este de cele mai multe ori, precum jocul la loterie, având în vedere problemele cu care te confrunți apoi. Din păcate cele mai multe dintre mașinile uzate vin deja cu probleme tehnice, dar care nu sunt ușor vizibile și pe care le descoperi după ce ai cumpărat acea mașină.

Ba mai mult decât atât cele mai multe automobile second-hand sunt aduse din Germania și Belgia, însă dacă vă doriți să evitați astfel de jocuri de noroc vă puteți îndrepta către mașini noi care au un preț mic. De exemplu în lista de mai jos veți putea găsi mașini noi și bune la un preț de 12.000 Euro și mai mic decât acesta. Prin urmare modelele care se pot încadra în acest preț sunt următoarele:

  • Lada Vesta Sedan are prețuri pornind de la 11.692 euro;
  • Renault Clio prețuri începând de la 11.600 euro;
  • Toyota Yaris are un preț ce pornește de la 11.139 euro;
  • Hyundai i20 are prețuri pornind de la 8.526 euro;
  • Dacia Sandero care are un preț ce pornește de la 7.080 euro;

De altfel trebuie să luați în calcul că pentru a obține prețuri avantajoase pentru mașinile noi trebuie să aveți în vedere și voucherele de casare, voucherele rabla, care de asemenea vă pot ajuta în momentul în care vă veți decide să achiziționați un autoturism nou.

Și potrivit financer.com topul acesta al mașinilor noi care au un preț redus a fost realizat în luna septembrie a acestui an, având la baza prețurilor și reducerile aplicate în această lună. Prin urmare nu pare imposibil să-ți achiziționezi o mașină nouă dacă asta îți dorești, însă având în vedere gusturile românilor cu siguranță se vor îndrepta către mașini second-hand ale unor mărci mult uzitate pe la noi prin țară.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *