Xiaomi a lansat, probabil, cel mai ieftin vehicul Lamborghini

Posted by

În urmă cu puțin timp se vorbea în spațiul public despre faptul că cei de la Xiaomi au lansat, probabil, cel mai ieftin vehicul Lamborghini și mai mult decât atât acesta este electric. De altfel, vehiculul Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition a fost creat special pentru acele curse cu karturi. Prin urmare acest model atinge o viteză maximă de 40 km/h, iar autonomia este de 25 km sau aproximativ 62 de ture pe o pistă care are lungimea de 400 de metri.

Ceea ce face și mai special acest vehicul este faptul că în spate are montat un scuter care se auto-echilibrează, fiind și detașabil. Pentru modelul Ninebot GoKart anvelopele din spate pot fi, de asemenea, înlocuite cu acele anvelope speciale pentru drifting. Tot aici trebuie să amintim și faptul că acest model cântărește ceva mai mult de 51 de kilograme, și mai mult de atât are și un sistem de răcire cu aer pentru baterie de 432 Wh. Și tot un plus al acestei mașini am putea considera și faptul că se încarcă în mod complet în cel mult 4 ore.

De altfel acest model Lamborghini nu are voie pe stradă. Și pentru că nu poate fi condus pe stradă acest model poate fi pliat și transportat mult mai ușor și în condiții mult mai bune. Cu toate astea însă scuterul detașabil poate fi condus și utilizat oriunde, chiar dacă el asigură propulsia vehiculului propriu-zis. De asemenea utilizatorii acestui go-kart pot seta limite maxime de viteză prin aplicația Ninebot pentru telefoanele inteligente. Iar acest lucru este unul foarte util, mai ales atunci când la volan se află copii.

O altă caracteristică deosebită este legată de conexiune Bluetooth prin care utilizatorii pot pune muzică la acele difuzoare cu care este echipat acest Lamborghini. De asemenea, în cazul zgomotelor scoase de acest vehicul se spune că sunt asemănătoare cu cele ale motoarelor Lamborghini V8 și V12. Iar greutatea maximă pe care o poate susține o astfel de mașină este de 100 de kilograme. Pentru cei interesați acest model Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition poate fi comandat la prețul de circa 1.450 de dolari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *