Cum sună cu adevărat o motocicletă cu motor V8 de 7.0 litri și 1200 de cai putere

Posted by

Motocicletele au început să devină adevărate mașini pe drumurile publice, unele dintre ele reușind să bată cu ușurință capacitatea cilindrică și caii putere a autovehiculelor. Dacă 60 sau 100 de cai ți se vor părea mulți pentru o motocicletă ținând cont de raportul putere – greutate, ce ai spune despre o motocicletă cu motor V8 de 7.0 litri și 1200 de cai putere?

Un clip apărut pe internet a devenit viral printre pasionații de mașini și motociclete. Acțiunea începe într-o benzinărie când un biker zărește un alt pasionat moto cu o „bestie” de motocicletă. Suntem obișnuiți să vedem mașini tunate cu sute sau mii de cai putere, dar un monstru pe două roți cu motor V8 nu prea vezi în fiecare zi. Pe lângă aspectul năucitor de frumos, motocicleta scoate un sunet cu totul special, dovedindu-și cu ușurință puterea de 1200 de cai.

Nu avem informații cu privire la reușita motocicletei în a atinge 0 – 100 km/h însă estimăm undeva la 2 secunde. Da-ți volumul la maxim și porniți clipul de mai jos pentru o simfonie moto.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *